Yllätyskäänne: Valioliigan viime kesän superlöydöstä tarjottu lähes 50 miljoonaa euroa!

Dimitri Payet siirtyi viime kesänä Ranskan Ligue 1:n Marseillesta West Hamiin arviolta 10 miljoonalla punnalla. 28-vuotias pallotaituri voitti viime kaudella Ranskan pääsarjan syöttöpörssin, mutta harva silti uskoi miehen olevan niin kovan tason vahvistus kuin tällä sesongilla on nähty.

Payet on tehnyt 18 pelaamassaan Valioliiga-ottelussa kuusi osumaa ja antanut neljä maalisyöttöä. Loukkaantumiset ovat hieman näkyneet ranskalaisen tekemisessä viime aikoina, mutta silti Payeta voidaan tässä vaiheessa pitää Valioliigan kesän ehkäpä parhaimpana löytönä.

Daily Mirror väitti tiistaiaamuna miehen agentin vaativan asiakkaalleen uutta sopimusta ja peräti 125 000 punnan viikkopalkkaa. Päivällä West Ham ilmoitti verkkosivuillaan, että jatkosopimusneuvottelut ovat alkaneet normaalisti, eikä seuralla ole mitään negatiivista sanottavaa tilanteesta. Payet itse ilmaisi Twitter-tilillään sitoutumisensa West Hamiin.

Seuraava käänne tiistain kiihkeissä Payet-spekulaatioissa tapahtui, kun Sky Sports kertoi kiinalaisseuran – jonka nimestä ei ole tietoa – valmistelevan 38 miljoonan punnan (49 miljoonaa euroa) tarjousta Payetista, joka takaisi miehelle peräti 135 000 punnan nettoviikkopalkan.

Siirtoikkuna menee Kiinassa kiinni vasta 26. helmikuuta, joten ranskalaisen siirtyminen sinne on teoriassa mahdollista jo tässä kuussa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!