© Kuva: Getty Images

Puuttuva pokaali mielessä – Zlatan Ibrahimovic haluaa vielä eurooppalaiseen suurseuraan?

Zlatan Ibrahimovicin sopimus päättyy ensi kesänä. 34-vuotias ruotsalainen ei ole osoittanut merkkejä hidastuneesta tahdista vaan on paukuttanut tällä sesongilla 23 maalia pelaamassaan 21 Ligue 1 – ottelussa PSG:ssä.

Jatkoa Ranskassa ei ole vielä suljettu pois kenenkään suulla, mutta ruotsalaista on viety huhuissa ympäri Eurooppaa. Zlatan itse on maininnut, että hän saattaisi vielä haluta testata kykyjään Valioliigassa.

Espanjalaislehti OK Diario väittää nyt, että Zlatania on tarjottu Real Madridiin. Ruotsalainenhan on pelannut La Ligassa aiemmin kaudella 2009-2010 Barcelonan paidassa. Siellä mies ei tunnetusti löytänyt yhteistä säveltä silloisen päävalmentajan Pep Guardiolan kanssa.

Realissa Zlatan saisi mahdollisuuden tavoitella Mestarien liigan voittoa. Ruotsalainenhan ei ole mahtavasta urastaan huolimatta koskaan onnistunut voittamaan seurajoukkuejalkapalloilun himoituinta pystiä. Toki Zlatanilla on vielä tällä kaudella mahdollisuus pokaalin saavuttamiseen PSG:n kanssa. On tosin epäselvää, haluaako Real-luotsi Zinedine Zidane hänet joukkueeseensa.