40-vuotias ex-Huuhkaja vakuuttaa Englannissa – ”Pitäisin hänet mielelläni seurassa”

Suomen A-maajoukkueen entinen ykkösmaalivahti Jussi Jääskeläinen pelaa mainiota kautta Wiganin riveissä Englannin Ykkösliigassa.

Jääskeläinen nollasi keskiviikkona vieraskentällä Millwallin ja piti verkkonsa koskemattomana 12:nnen kerran tällä kaudella pelaamassaan 22 ottelussa.

Wigan on tällä hetkellä Englannin Ykkösliigan toisena. Sijoittuminen kahden parhaan joukkoonhan tarkoittaisi suoraa nousua Championshipiin, toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Seuran manageri Gary Caldwell ei panisi pahakseen, jos 40-vuotias Jääskeläinen jatkaisi joukkueessa ensi kaudellakin.

– Pitäisin Jussin mielelläni seurassa. Emme ole puheneet siitä kunnolla vielä, koska olemme keskittyneet nousutaistoon. Olen kuitenkin varma, että tarkastelemme asiaa uudelleen kauden päättyessä, kertoo Caldwell Wigan Observerille.