© Kuva: Getty Images

Arsenal menetti pelaajan sairastuvalle 6-8 viikoksi

Arsenal-luotsi Arsene Wenger kertoi tiistaina lehdistötilaisuudessa, että joukkue saa olla seuraavat 6-8 viikkoa ilman Alex Oxlade-Chamberlainin palveluksia. Uutista pidettiin seurassa positiivisena, koska pahimmissa peloissa oli operaation tarve, mikä olisi pitänyt pelaajan sivussa puolisen vuotta.

Oxlade-Chamberlain satutti polvensa viime viikon Barcelona-pelissä kaksinkamppailutilanteessa Javier Mascheranon kanssa. Brittipelaajalla on vielä toivoa kuntoutua ja mahtua Englannin EM-kisaryhmään.

Taitava harhauttelija on ollut koko kauden tehoton – 33 otteluun on syntynyt vain  yksi maali ja yksi maalisyöttö – , mutta mies on kuitenkin järjestäen kuulunut maajoukkueluotsi Roy Hodgsonin kuvioihin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!