Arsenal-tähti: ”Tasomme riittää mestaruuteen, mutta tiettyä nälkää uupuu”

Arsenal hävisi Valioliigassa perä perään ManU:lle ja vielä yllättävämmin keskiviikkona Swansealle. Mestaruushaaveet ovat taas astetta ohuemmat, kun sijoitus on sarjan kolmas ja eroa kärkeen on kuusi pistettä.

Chileläistähti Alexis Sanchezin mukaan joukkueessa on tarpeeksi laatua mestariksi, mutta jonkinlainen uskon puute vaivaa.

– Uskon, että voimme näillä pelaajilla voittaa Valioliigan. Sen sanottua, meiltä uupuu tiettyä nälkää. Meidän pitäisi mennä kentälle ajatuksella, että johdamme jo ottelua 1-0-lukemin. Meiltä puuttuu luottamusta siihen, että voimme olla mestareita, Sanchez kommentoi Directv Sportsille.

– Muistan viime syksyn pelin ManU:a vastaan. Koko joukkue näytti nälkäiseltä, kun menimme kentälle. Murskasimme heidät 20 minuutissa. Olimme nälkäisiä ja uhkuimme itseluottamusta silloin, Sanchez muistelee parhaita pelejä.

Sanchez itsekin on jonkinlaisessa kurimuksessa, kun maaleja ei tule entiseen tahtiin loukkaantumisesta toivuttuaan. Swansea-tappiossakin mies kolisutteli maalipuita kahdesti ilman tulosta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!