© Kuva: Getty Images

Arsene Wenger ärähti toimittajille – ”Hallitsen tätä kaikkea”

Arsenal-manageri Arsene Wengerin päätä on vaadittu vadille, mikäli joukkue ei pysty tälläkään kaudella nappaamaan Valioliiga-mestaruutta. Ainakin, jos pokaali menee pienemmillä pelimerkeillä varustetuille Leicesterille tai Tottenhamille.

Ranskalaisluotsilta kysyttiin maanantaina lehdistötilaisuudessa paineista ja potku-uhasta, jota hän piti tylsänä aiheena.

– Olen ollut täällä jo 19 vuotta ja aina minun on pitänyt perustella teille olevani tarpeeksi hyvä tähän työhön, Wengeriä siteerattiin Expressillä.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa hallita tätä kaikkea, mutta alan kyllästyä tällaiseen tivaamiseen. En ole huolissani mitä te sanottu tai fanit sanovat minusta. Teen niin paljon työtä tämän seuran puolesta kuin voin, ja jos se ei riitä, niin jonain päivänä saan kuulla siitä joltain [seurapomoilta].

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!