© Kuva: Getty Images

Barcelonaan huhuttu Arsenal-pelaaja: ”Siirtyminen ei ole mielessäni”

Arsenalin kokoonpanossa oikean laitapakin roolin tällä kaudella yksinoikeudella vallannut Hector Bellerin, 21, katkaisee huhuilta siivet, joiden mukaan hän haluaisi palata Barcelonaan.

Espanjalaispuolustaja on Barcelonan akatemian kasvatti, mutta siirtyi jo teini-iässä Lontooseen – ja haluaa pysyä siellä. Barcelonan on kerrottu olevan miehestä kiinnostunut, mutta seura saa nyt rukkaset.

– Lähdin Barcasta katsomatta taakseni. Lähdin keskittyäkseni elämään Lontoossa ja Arsenalissa. Nyt olen onnellinen. Tein vasta viime vuonna uuden sopimuksen ja edessäni on paljon asioita. Arsenal on luomassa mahtavaa joukkuetta, missä on Alexis Sanchezin ja Mesut Özilin kaltaisia pelaajia, Bellerin kertoi Goal-sivustolle.

– Tulevaisuuteni on Arsenalissa. Jalkapallossa tapahtuu paljon, mutta keskityn antamaan kaikkeni nykyiselle seuralleni. Siirtyminen muualle ei ole millään tavalla mielessäni.”

Arsenal ja Barcelona iskivät juuri yhteen Mestarien liigassa ja vuonna 2011 Englantiin muuttanut laitapakki sai pelata ensi minuutit ex-seuransa edustusjoukkueen kotistadionilla Camp Noulla.

– Oli todella erityistä palata Camp Noulle. Sillä pelaaminen on jokaisen Barcelona-kasvatin unelma. Minulle se tapahtui eri pelipaidassa, mutta kyseessä oli joka tapauksessa suuri kunnia.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!