Brasilia ja Uruguay kohtasivat yöllä Suomen aikaa pelatussa MM-karsintaottelussa, joka päättyi lopulta 2-2-tasapeliin.

Brasilia otti kamppailun alussa ohjat: Douglas Costan ja Renato Auguston maalien ansiosta Selecao johti peliä jo 2-0 26. minuutin jälkeen.

PSG-tähti Edinson Cavani kavensi kuitenkin 31. minuutilla, ja viime MM-kisoista saamastaan puremispannasta vapautunut Luis Suarez tasoitti ottelun toisen puoliajan alussa.

Ottelussa ei nähty lisämaaleja, joten pisteet tasattiin. Uruguay on Etelä-Amerikan MM-karsintalohkon kakkosena kolme pistettä Ecuadorin takana. Brasilia puolestaan on kolmantena kahden pisteen päässä Uruguaysta.

Ratkaisemattomaan päättyi myös Barcelona-tähtien Suarezin ja Neymarin välinen vedonlyönti. Suarez nimittäin kertoi ennen ottelua, että kaksikko oli lyönyt keskenään vetoa ottelun voittajasta panoksenaan hampurilainen.