© Kuva: Getty Images

Brittilehden hurja väite: Real Madrid haluaa tehdä Chelsean kanssa vaihtokaupan tähtipelaajista

Real Madrid tavoittelee kahta kärpästä yhdellä iskulla. Espanjalaisjoukkue haluaa riveihinsä Chelsean Eden Hazardin ja hankkiutua samassa kaupassa eroon James Rodriquezista, väittää The Sun.

24-vuotias kolumbialainen James ei ole pystynyt esittämään Madridissa valtavan, yli 80 miljoonan euron hintalappunsa mukaisia otteita. Viime kuukausina espanjalaislehdet ovat lisäksi kirjoittaneet Jamesin kiinnostuksen keskittyneen enenevissä määrin jalkapallon ulkopuolisiin aktiviteetteihin, minkä kerrotaan suututtaneen Madrid-johdon.

Chelsean Eden Hazardilla on vastaava tilanne, kun viime kaudella Valioliigan parhaimmistoon kuuluneen belgialaisen taso on romahtanut kuluvalla kaudella.

Hazard on puhunut avoimesti halustaan pelata Madrid-luotsi Zinedine Zidanen alaisuudessa ja valmentaja vastaavasti ihailustaan keskikenttäpelaajaa kohtaan.

James taas on ollut Chelsean kiikareissa jo ennen Madridiin siirtymistään.

The Sunin lähteiden mukaan seurat uskovat vaihtamisen mahdollistavan uuden alun molemmille pelaajille.

Molempien pelaajien potentiaali ja parhaimmissa peleissä esitetyt taidot kuitenkin nostavat kaksikon hinnan pilviähuimaavaksi, huolimatta tämän kauden heikoista esityksistä.

Chelsea on puhunut jopa 100 miljoonan euron hinnasta belgialaistähdelleen ja Madridkaan ei ole unohtanut summaa, jonka se itse pulitti Jamesista Monacolle puolitoista  vuotta takaperin.