Bundesliigassa fanien soihdutus johti vaaratilanteeseen – ”Pyro-idiootit ampuivat vaihtopenkkiä”

Bundesliiga-peli Hannoverin ja Wolfsburgin välillä alkoi myöhässä tiistaina, kun vierasjoukkueen fanit laittoivat soihtuja palamaan katsomossa ja heittelivät niitä myös kentän puolelle.

Yksi yli 2000-asteen lämpötilassa palavista soihduista lensi kotijoukkueen katetun vaihtopenkin sisään, mutta vahingoilta onneksi vältyttiin. Penkillä olivat tuolloin Hannoverin varavahti ja pari valmennustiimin taustajäsentä.

Bild-lehden otsikko ”Pyro-idiootit ampuivat Hannoverin vaihtopenkkiä” kertoo siitä, miten tällainen fanien toiminta otetaan Saksassa vastaan. Wolfsburgin seurajohto on osaltaan pyydellyt tapahtumaa anteeksi.

Wolfsburg voitti ottelun 4-0-lukemin Andre Schürrlen hattutempulla ja sarjajumbo Hannoverin tilanne on yhä tukalampi.(Päivitys 14:31: Korjattu juttuun, että Hannover oli kotijoukkueena, ja soihduilla riehujat oliva vieraskatsojia.)