© Kuva: Getty Images

Chelsea lähtee keskiviikon PSG-otteluun ilman luottopelaajaansa – ”Pakko olla varovainen”

Keskiviikon Mestareiden liigaan valmistautuva Chelsea joutuu lähtemään otteluun ilman kokenutta kapteeniaan John Terryä, arvioi joukkueen valmentaja Guus Hiddink.

– En usko Johnin pelaavan keskiviikkon. Toistaiseksi kuntoutus ei ole edennyt riittävästi, jotta häntä olisi voinut laittaa listalle ottelun miehistöön, Chelsea-valmentaja kertoi Fourfourtwo-lehden mukaan.

– Tilanne kyllä kehittyy – hän harjoitteli ja sai hoitoa lauantaiaamuna ja hän pystyy juoksemaan, mutta ei pysty pelaamaan pitkiä aikoja taikka tekemiään nopeita kiihdytyksiä. Hänen on pakko olla varovainen.

Terry sai takareisivamman kolme viikkoa sitten pelatussa ottelussa Newcastlea vastaan ja oli sivussa myös ensimmäisestä PSG:n ja Chelsean välisestä ottelusta, jonka ranskalaiset voittivat kotonaan maalein 2–1.

Chelsea ja PSG pelaavat keskiviikkoiltana Lontoossa 21:45 Suomen aikaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!