Chelsea laittoi hurjan hintalapun ykkösvahdilleen

Brittilehti Evening Standardin mukaan Chelsea on hinnoittelut ykkösvahtinsa Thibaut Courtois’n, 23, peräti 73 miljoonan punnan arvoiseksi (n. 92 milj. euroa).

Lehden mukaan pelaaja havittelee paluuta Espanjaan, missä hän pelasi aiemmin lainalla kolmen kauden ajan Atletico Madridissa. Nyt kohde olisi kuitenkin Real Madrid, jonka kerrotaan olevan belgialaisvahdista kiinnostunut.

Real Madrid hakee yhä uutta ykkösvahtia vuosiksi eteenpäin. Seura pyrki viime kesänä saamaan ManU:n David de Gean riveihinsä. Siirto olikin jo sovittu, mutta kariutui kuitenkin lopulta, kun tarpeellisia dokumentteja ei saatu toimitettua ennen siirtotakarajan sulkeutumista. Real Madrid syytti tästä julkisesti ManU:a.

De Gea on yhä niin ikään Real Madridin tutkalla, mutta pelaaja teki syksyllä jatkosopimuksen ja koko sopimusruljanssi pitäisi aloittaa tyhjältä pöydältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!