© Kuva: Getty Images

Chelsean tulevalla managerilla suosikki seuraikoni John Terryn korvaajaksi?

Brittilähteissä on viime viikkoina alettu pitää varmana, että Antonio Conte on Chelsean manageri ensi kaudesta alkaen.

Conte ilmoitti jo jättävän nykyisen pestinsä Italian maajoukkueen pääkäskijänä kesän EM-kisojen jälkeen. Chelsean nykymanageri Guus Hiddinkin sopimus puolestaan päättyy ensi kesänä, ja mies on kertonut lähtevänsä lontoolaisseurasta kauden jälkeen.

Chelsean kapteeni John Terry nousi alkuvuodesta otsikoihin kertomalla, että seura ei ole tarjonnut miehelle jatkoa. Topparin sopimus päättyy ensi kesänä. Chelsean seurajohto kommentoi Terryn ulostuloa toteamalla, että miehen tilanne on tulevan managerin käsissä.

Daily Telegraphin mukaan Conte haluaa Terryn korvaajaksi Juventuksen ja Italian maajoukkueen Leonardo Bonuccin. Conte tuntee 28-vuotiaan topparin loistavasti, sillä hän valmensi miestä  vuosina 2011-2014 Juventuksessa. Nyt Bonucci puolestaan on Conten luottopelaaja Azzurrissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!