Englannin jalkapalloliitto pyrkii kääntämään Valioliiga-komeetan pään maajoukkueen valinnastaan

Brittilehti Daily Starin mukaan Englannin jalkapalloliitto pyrkii kääntämään Arsenalin ryhmässä läpimurron tehneen Alex Iwobin pään maajoukkueen valinnastaan.

19-vuotias hyökkäävä keskikenttämies on edustanut Englantia eri nuorten ikäluokissa, mutta on jo ehtinyt kahdesti pelata synnyinmaansa Nigerian maajoukkueen paidassa. Ottelut ovat olleet kuitenkin harjoituspelejä, joten hän voi vielä vaihtaa edustusmaataan.

Seurajoukkuetasolla Iwobi on pelannut kahdessa edellisessä ottelussa avauksessa, kun tykkimiehet ovat kohdanneet Barcelonan ja Evertonin. Jälkimmäisessä ottelussa hän teki joukkueensa toisen maalin 2-0-voitossa. Kaikkiaan mies on esiintynyt tällä kaudella 14:ssa Arsenalin ottelussa.

Entinen Nigerian maajoukkuetähti ja Valioliigassakin urallaan mainetta niittänyt Jay-Jay Okocha on Iwobin setä.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!