© Kuva: Getty Images

Englanti tuli kahden maalin takaa ja kukisti Saksan – ”Paras iltamme”

Englanti on yllätti eilen voittamalla Saksan Olympiastadionilla Berliininissä pelatussa harjoitusmaaottelussa numeroin 3-2.

Saksa näytti matkaavan helppoon voittoon, sillä joukkue johti ottelua 60 minuutin pelin jälkeen jo 2-0 Toni Kroosin ja Mario Gomezin osumilla. Englanti paukutti kuitenkin kolme maalia puolessa tunnissa ja nappasi hienon vierasvoiton.

Maalinteossa onnistuivat Harry Kane, ensimmäisen maajoukkueosumansa tehnyt Leicester-sensaatio Jamie Vardy sekä Eric Dier. Päävalmentaja Roy Hodgson olikin kamppailun päätyttyä tyytyväinen.

– Toivot aina, että paras ottelu on edessäsi. Toivoisinkin, että sellainen on vielä tulevaisuudessa. Mutta paras ilta toistaiseksi? Kyllä, miksipä ei. Voin sanoa niin, kommentoi englantilainen ESPN:n mukaan.

– On tärkeä olla nöyrä näinä hetkinä. Meillä on valtavan pitkä matka ennen kuin voimme väittää olevamme kuin Saksa, joka on saavuttanut niin isoja asioita viime vuosina. Mutta illan esitys oli upea.

Vaikka Saksa eilen olikin ennakkosuosikki, on Englannilla melko hieno voittoputki vierasotteluista Saksasta. Maa on nyt voittanut kolme kertaa peräkkäin vieraillessaan Saksassa.