Eurooppa-liigassa tulikuuma brittijättien kohtaaminen: ”Kaikkien kamppailujen äiti”

Eurooppa-liigassa pelataan torstaina mielenkiintoinen kamppailu, kun englantilaiset veriviholliset Liverpool ja ManU iskevät yhteen.

Otteluparin avausosa pelataan torstaina Liverpoolissa ja toinen osaottelu on viikon päästä toisaalla.

Liverpool-luotsi Jürgen Klopp haluaa kannattajien nostavan ottelun seuraavalle tasolle.

– Jokaisen pitää olla parhaassa mahdollisessa kunnossa ja yleisö on tapahtumissa vahvasti mukaan. Uskon yleisön vaikuttavan pelin kulkuun. Me pelaamme joukkueelle, mutta myös kotiyleisölle. Meidän täytyy luoda parempi ilmapiiri tänne, minkä ManU saa omassa kotipelissä, Klopp kertoi Sky Sportsille.

– Tällaiset ottelut ovat kaikkien kamppailujen äitejä ja juuri näiden pelien vuoksi olemme mukana tässä lajissa. Jokaisessa maailmankolkassa on tällaisia pelejä ,mutta Liverpool vastaan ManU on yksi suurimmista otteluista missään. Itse en voi saada tarpeekseni tällaisista peleistä. Tämä on parasta, mitä jalkapallo voi tarjota.