© Kuva: Getty Images

Guardian: Valioliiga-jätti uskoo olevansa Lionel Messin ykkösvaihtoehto Barcelonan jälkeen

Lionel Messiä on tasaisin väliajoin huhuiltu Valioliigaan. Argentiinalaistähti on vakuuttanut itse uskollisuuttaan Barcelonalle ja kertonut ainoastaan halustaan pelata kotimaassaan uransa loppupuolella.

Brittilehti Guardian kertoo kuitenkin, että Manchester Cityssä uskotaan seuran olevan Messin ykkösvaihtoehto, mikäli hän päättää jättää Barcan.

Huipputaituria Blaugranassa vuosina 2008-2012 käskyttänyt Pep Guardiola siirtyy kesällä Cityn päävalmentajaksi kolmen vuoden sopimuksella. Lisäksi Barcelonassa aiemmin työskennelleet Txiki Begiristain ja Ferran Soriano ovat nykyään englantilaisseuran palkkalistoilla. Tämän kolmikon uskotaan lisäävän Cityn houkuttelevuutta supertähden silmissä.

Messin sopimus Barcan kanssa päättyy kesällä 2018. Hänen nykyisessä sopimuksessa uskotaan olevan 250 miljoonan euron ulosostopykälä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!