Hans Backe Huuhkajien murskatappiosta: ”Ensimmäinen 45 minuuttia oli painajainen”

Puola kukisti eilen Suomen harjoitusmaaottelussa peräti 5-0. Ensimmäistä kertaa maamme parhaat pelaajat käytettäväkseen saanut uusi päävalmentaja Hans Backe myönsi ottelun jälkeen Huuhkaja-TV:n haastattelussa, että ottelu oli vaikea.

– Ensimmäinen 45 minuuttia oli painajainen. Meillä oli valtavia ongelmia laitojen puolustamisessa, ongelmia puolustaessa rangaistusalueellamme. Maaleja tuli keskityksien kautta laidoilta, kommentoi Backe.

Suomi kohtaa tiistaina Oslossa pelattavassa maaottelussa Norjan. Backen toivoo pelaajilta hyvää reaktiota Puola-tappion jälkeen.

– Normaalisti pelaajat pitävät siitä, että he saavat uuden ottelun mahdollisimman nopeasti hävittyään tällä tavalla. Meidän on analysoitava tämä esitys selvästi ymmärtääksemme mitä teimme väärin, jotta olemme valmiina tiistaina.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!