© Kuva: Juha Tamminen

HJK ja SJK pelaavat harjoitusottelun – ”Onhan tämä hieman erikoinen tilanne”

Veikkausliigan hallitseva mestari SJK sekä HJK pelaavat tänään kello 16:00 Suomen aikaa vastakkain harjoitusottelussa Espanjan Marbellassa.

– Onhan tämä hieman erikoinen tilanne, että kohtaamme suomalaisjoukkueen ulkomailla, mutta me haluamme pelata kovia otteluita ja HJK on ehdottomasti kova vastustaja, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivuilla.

SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj myöntää, että ottelussa haetaan jo hieman asetelmia Veikkausliiga-kauteen.

– Ei sitä peliä kumpikaan ainakaan halua hävitä, vaan siinä otetaan vähän jo asetelmaa kauteen. Ei ole kuitenkaan kovin pitkä odotus kun kohtaamme jo Veikkausliigassa. Taisi olla kauden viides ottelu meillä vastakkain, jos oikein muistan, kommentoi Kerhon varakapteeni.