© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho: ”Valioliiga-seuroille muita vaikeampi voittaa Mestarien liiga”

Jose Mourinho näkee, että esimerkiksi Barcelonalle, Real Madridille ja Bayern Münchenille Mestarien liigan voittaminen on helpompaa kuin englantilaisseuroille. Syynä Valioliigan tasaisempi kilpailu kärkisijoista, joka vie joukkueiden voimavaroja keväisin.

Edellä mainituista joukkueista Barcelona ja Bayern johtavat sarjojaan selvästi. Real Madridkin on käytännössä varmistanut top3-sijansa Espanjassa.

– Joidenkin maiden osalta Mestarien liigassa menestyminen on tällä hetkellä helpompaa. Joukkueella, joka on mestari jo helmikuussa, on paremmat olosuhteet menestyä kuin niillä, jotka taistelevat mestaruudesta toukokuuhun asti, Mourinho kommentoi BT Sportille.

– Annan esimerkin: Kaksi vuotta sitten pelasimme Chelsean kanssa välierää Atletico Madridia vastaan. Kaksi päivää myöhemmin pelasimme Liverpoolia vastaan ottelua, jossa ratkaistiin Englannin mestaria. Barcelona, Real Madrid ja Bayern München saapuvat ratkaisuhetkille paremmassa tilanteessa kuin muut.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä