Juventus kiinnostunut Arsenal-hyökkääjästä? – kaksi muutakin kärkimiestä ehdolla

Italialaisen Tuttosportin mukaan Arsenalin keskushyökkääjä Olivier Giroud on Juventuksen harkintalistalla pelaajahankintojen suhteen.

29-vuotiaan kärkimiehen katsotaan olevan sopiva täydennys nykyiseen miehistöön. Giroud on suhteellisen kokonaisvaltainen pelaaja, jonka tehot eivät kuitenkaan yllä maailman ehdottoman huipun tasolle. Seuran uskotaan olevan valmis 20-25 miljoonan euron siirtokorvaukseen

Giroudia pidetään Juventuksen kakkosvaihtoehtona tälle pelipaikalle, kun ensisijainen tavoittelukohde on PSG:n Edinson Cavani, joka olisi kuitenkin kalliimpi hankinta ja jonka siirtyminen on ylipäätään epätodennäköisempää. Uruguaylainen oli ennen Ranskaan tuloa yksi Euroopan tehokkaimmista hyökkääjistä Napolissa pelatessaan.

Hyökkääjän pelipaikalle vaihtoehdoksi lehdessä nostetaan myös Marseillen belgialaiskärjen Michy Batshuayin nimi.