Juventus kukisti sunnuntaina Torinon paikallispelissä numeroin 4-1. Ottelun jälkeen suuri huomio kiinnittyi Juventuksen legendaariseen maalivahtiin Gianluigi Buffoniin, joka rikkoi Serie A:n ennätyksen onnistuen pitämään maalinsa puhtaana peräti 974 minuuttia putkeen.

Kamppailua seurannut Napoli-fani Luigi Giordano ei kuitenkaan tuuletellut veskarin upeaa ennätystä. Mies nimittäin kertoi ottelun jälkeen haastavansa erotuomari Nicola Rizzolin oikeuteen, koska hän ei antanut Juventuksen puolustajalle Leonardo Bonuccille punaista korttia räikeästä rikkeestä toisen puoliajan alkuhetkillä.

– Olen tehnyt velvollisuuteni lakimiehenä ja Napoli-fanina. Laitan nyt luottoni Torinon maistraattiin, kirjoitti Giordano.

Napoli ja Juventus taistelevat Serie A:n mestaruudesta. Napoli on tällä hetkellä kolme pistettä loistovireessä olevien torinolaisten takana sarjan kakkosena.

Lähde: 101greatgoals.com