© Kuva: Getty Images

Katastrofiin viime arvokisat päättänyt valmentaja jatkaa yhä Espanjan maajoukkueessa?

Vuodesta 2008 lähtien Espanjan maajoukkuetta valmentanut Vicente del Bosque vihjailee jatkosta maajoukkueperäsimessä tämän kesän EM-kisojen jälkeen.

Del Bosquen nykyinen sopimus päättyy EM-kisojen jälkeen, ja aikaisemmin valmentaja on ilmoittanut päättävänsä urakkansa maajoukkueessa tuleviin kisoihin, mutta viimeisimmän haastattelunsa perusteella del Bosque vaikutti muuttaneen mieltään.

– Puhumme tulevaisuudestani myöhemmin. Haluan aina auttaa espanjalaista jalkapalloa missä olenkin, del Bosque kommentoi Radio Marcalle.

– Teen mitä ikinä tarvitaan. Mitä hyvänsä päätänkin, tulee olemaan maajoukkueen parhaaksi.

Del Bosque on johdattanut Espanjan pestinsä aikana maailmanmestariksi ja Euroopan mestariksi, mutta viimeisimmät, vuoden 2014 Brasilian MM-kisat päättyivät Espanjan osalta katastrofiin, kun joukkue tippui jatkosta jo lohkovaiheessa. Espanjan lohkosta meni tuolloin jatkoon Hollanti ja Chile.