© Kuva: Getty Images

Kova väite: Bayern München ja Barcelona jahtaavat Arsenal-pelaajaa

Bayern München liittyy kilpaan Barcelonan kanssa Arsenalin puolustajasta Hector Bellerinistä, väittää The Sun.

Barcelonan on kerrottu tähyilleen Belleriniä jo pidempään, kun 21-vuotias espanjalainen on noussut Arsenalissa tärkeään rooliin. Bellerin on Barcelonan oma kasvatti, ja ennen siirtoaan Lontooseen hän oli vähällä kirjoittaa Barcelonan kanssa ammattilaissopimuksen.

Katalaaniseura toivoo Bellerinistä korvaajaa nykyiselle puolustajalleen Dani Alvesille, jonka uran huhutaan jatkuvan Kiinassa.

Barcelonan lisäksi Bayern München on alkanut osoittaa kiinnostusta valtavasta nopeudestaan tunnettua Belleriniä kohtaan, mikäli The Sunin lähteitä on uskominen.

Pikakiituri lienee herättänyt Bayernin huomion joukkueiden välisessä kohtaamisessa Mestarien liigan lohkovaiheessa aiemmin tällä kaudella. Vahvan ottelun pelannut Bellerin nousi kamppailussa ratkaisevaan rooliin syötettyään Arsenalin viime minuuttien maalin upean juoksunsa päätteeksi.

Laitapakin sopimus Arsenalin kanssa on voimassa vuoteen 2019, ja seura on kertonut pitävänsä pelaajastaan kiinni kynsin ja hampain. Nähtäväksi jää muuttaako Bayern Münchenin ja Barcelonan mahdollinen tarjouskilpa lontoolaisseuran päätökseen.