© Kuva: Getty Images

Kova väite: Manchester Unitedin Louis van Gaal ei suostunut ottamaan loukkaantunutta Wayne Rooneya vaihtoon

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen kapteeni Wayne Rooney loukkaantui helmikuun puolivälissä Valioliigan ottelussa Sunderlandia vastaan.

30-vuotias kärkimies on vielä arviolta huhtikuun puoliväliin saakka sivussa polvivamman vuoksi.

Brittilehti Telegraph kertoo nyt, että manageri Louis van Gaalin aiemmista väitteistä huolimatta Rooney todellisuudessa pyysi Sunderland-ottelussa vaihtoa 65. minuutin kohdalla, mutta hollantilaisluotsi ei suostunut ottamaan hyvässä vireessä ollutta tähtipelaajansa pois kentältä.

Van Gaalhan kertoi kamppailun jälkeen, että Rooney halusi jatkaa pelaamista, vaikka hän oli satuttanut polvensa. Ottelu oli siinä vaiheessa tasatilanteessa 1-1, ja United metsästi tärkeää voittoa. Rooneyn jääminen kentälle ei lopulta tuonut palkintoa, sillä Sunderland voitti ottelun 2-1.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!