© Kuva: Getty Images

Lehti: Edessä täysremontti – Pep Guardiola haluaa eroon Manchester Cityn avainpelaajasta

Pep Guardiola siirtyy ensi kesänä Manchester Cityn manageriksi. Brittimediassa on alettu spekuloida, minkälaisia uudistuksia katalaaniluotsi haluaa tehdä joukkueen kokoonpanoon.

The Sun kertoo, että Guardiola haluaa päästä eroon joukkueen kapteenista Vincent Kompanysta. Guardiola aikoo tehdä täydellisen remontin joukkueen puolustukseen, ja loukkaantumisherkkä belgialainen on ensimmäisenä liipasimella.

City on käyttänyt viime vuosina paljon rahaa vahvistaakseen keskuspuolustusta. Joukkueeseen on hankittu Nicolas Otamendi ja Eliaquim Mangala. Tämä kaksikko ei kuitenkaan ole toistaiseksi vakuuttanut Valioliigassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!