© Kuva: Getty Images

Lehti: Valioliiga-seura valmistelee 40 miljoonan euron tarjousta maalitykistä – siirron tiellä yksi vaatimus

Ranskalaislehti L’Equipe kertoo Valioliiga-seura West Hamin olevan kiinnostunut hankkimaan Lyonin tähtihyökkääjän Alexandre Lacazetten.

Lähteen mukaan lontoolaisseura on valmis pulittamaan maalitykistä peräti 40 miljoonaa euroa. 24-vuotias ranskalaiskärki on tehnyt tällä kaudella 13 maalia Ranskan pääsarjassa – viime kaudella juhli maalikuninkuutta peräti 27 osumallaan.

Lacazette on kuitenkin asettanut siirrolle yhden ehdon: West Hamin on päästävä ensi kaudeksi Mestarien liigaan, jotta mies harkitsee lähtöä seuraan. Hammers on tällä hetkellä Valioliiga viidentenä kaksi pistettä neljäntenä olevan Manchester Cityn takana. Neljänneksi sijoittuvahan pääsee Mestarien liigan karsintaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!