© Kuva: Getty Images

Maailmanmestarista John Terryn korvaaja? – Hintapyyntö jopa 35 miljoonaa euroa

John Terryn sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä. Seuraikoni ilmoitti tammikuun loppupuolella, että Chelsea ei ole tarjonnut hänelle jatkoa. Lontoolaisseura tiedotti myöhemmin, että Terryn jatkosta päätetään vasta, kun Chelsean seuraava manageri on tiedossa.

Saksalaislehti Sport Bild kertoo nyt, että Chelsea tavoittelee Terryn korvaajaksi Borussia Dortmundin Mats Hummelsia. Saksan paidassa maailmanmestaruuden kesällä 2014 voittanut huipputoppari on lähteen mukaan kaupan arviolta 35 miljoonalla eurolla. Lehti kertoo myös, että Chelsea on jo ottanut yhteyttä pelaajan edustajiin.

Aiemmin on huhuiltu muun muassa, että Chelsean tulevaksi manageriksi kovasti huhuiltu Antonio Conte on kiinnostunut korvaamaan Terryn Juventuksen Leonardo Bonuccilla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!