© Kuva: Getty Images

Manchester United kauppaamassa jo kaksi kovan profiilin kesähankintaansa?

Manchester United haluaa päästä eroon kahdesta viime kesänä hankkimastaan pelaajasta, Memphis Depaysta ja Morgan Schneiderlinista, väittää The Sun.

Viime kaudella loistavaa jälkeä Eredivisien PSV:ssä tehnyt Memphis siirtyi kesällä Unitediin 25 miljoonan punnan kauppasummalla. 22-vuotias laitahyökkääjä on kuitenkin ollut melkoinen pettymys pienistä väläytyksistään huolimatta.

Schneiderlin puolestaan saapui kesällä Southamptonista isoin odotuksin Unitedin keskikentän keskustaan. Ranskalainen on välttynyt toistaiseksi suuremmalta kritiikiltä, mutta ilmeisesti seurassa ei olla tyytyväisiä hänenkään otteisiin.

Lähteen mukaan myös Phil Jonesin ja Marcos Rojon tulevaisuus on harkinnassa kesällä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!