© Kuva: Getty Images

ManU haastaa Liverpoolin – kumpi nappaa huippuvahdin?

Brittilehti Daily Mirrorin mukaan ManU valmistelee kesätarjousta Barcelonan Marc-Andre ter Stegenistä.

23-vuotias saksalaisvahti on Barcelonan cup-pelien vahti, kun taas Claudio Bravo pelaa liigapelit eli saa suuremmat minuutit.

ManU:n nykyisen ykkösvahdin David de Gean uskotaan siirtyvän muualle ensi kesänä, vaikka mies teki syksyllä jatkosopimuksen kaatuneen Real Madrid -siirron jälkeen. Espanjalaisvahdin on tuoreeltaan huhuttu olevan myös toisen eurooppalaisen suurseuran kiikarissa.

Ter Stegen on aiemmin yhdistetty puolestaan Liverpooliin, jonka nykyinen saksalaismanageri Jürgen Klopp tuntee miehen hyvin Saksan kentiltä. Ter Stegen siirtyi Barcelonaan Borussia Mönchengladbachista toissa kesänä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!