© Kuva: Getty Images

ManU-konkari jäämässä ilman sopimusta? – ”Mitään ei ole kuulunut”

Manchester Unitedin keskikentän nestorin Michael Carrickin sopimus on päättymässä.

34-vuotias englantilainen ostettiin seuraan vuosikymmen sitten Tottenhamista 18,6 miljoonalla punnalla. Hän on joukkueensa varakapteeni ja saanutkin kantaa paljon nauhaa Wayne Rooneyn loukkaantumisten vuoksi. Pelaaja paljastaa, että sopimusneuvotteluita ei ole käyty.

– Rehellisesti sanottuna en tiedä tulevaisuudestani. Minulla ei ole uutisia kerrottavana jatkoni suhteen, enkä ole kuullut asiasta mitään, Carrick kertoi Sky Sportsille.

28 kertaa ManU:n paidassa tällä kaudella esiintynyttä keskikenttämiestä huhuttiin aiemmin talvella Kiinan kasvaville ja rahakkaille markkinoille. Huhujen mukaan myös toinen Valioliigan suurseura on pelaajasta kiinnostunut.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!