Mestarien liigan unelma jäi parin minuutin päähän – ”Olen sekä tyytyväinen että pettynyt samaan aikaan”

Juventus näytti tekevän kovan pommin, kun joukkue oli 90. minuutille mentäessä vielä kiinni Mestarien liigan puolivälieräpaikassa Münchenissä.

Juventus oli ottanut ottelussa jo kahden maalin johdon avausjakson jälkeen, kun Paul Pogba ja Juan Cuadrado mykistivät kotiyleisön. Toisella jaksolla Robert Lewandowski kavensi, mutta italialaiset näyttivät kestävän.

Lopulta Bayern kuitenkin kampesi 2-2-tasalukemiin lisäajalla Thomas Müllerin osumalla, ja joukkue pisti jatkoajalla otteluparin pakettiin Thiago Alcantaran ja Kingsley Comanin maaleilla. Yhteismaalit olivat lopulta 6-4-lukemissa Bayernille.

– Haluan kiittää joukkuettani hyvästä esityksestä. Tämä oli valtava testi ja pelasimme vahvasti 65 minuuttia luoden useita paikkoja. Teimme kuitenkin suuren virheen lopussa. Tällaista on jalkapallo ja olen toki hieman pettynyt tähän.

– Johdimme peliä 2-0 ja meillä oli paikka kolmanteenkin. Lewandowskin kavennusmaali oli yksi harvoista heidän tilanteistaan siihen mennessä. Peli oli liki ohi 2-1-johdossamme. Meillä oli paikkamme ratkaista, mutta emme käyttäneet niitä. Olen sekä tyytyväinen että pettynyt samaan aikaan. Hävisimme, mutta voimme olla ylpeitä esityksestämme.

Keskiviikkona toisessa ottelussa Barcelona kepitti Arsenalin 3-1-lukemin ja eteni jatkoon 5-1-lukemin.

Puolivälieräparien arvonta on perjantaina. Katso tästä jatkossa olevat joukkueet ja lisätiedot arvonnan kulusta.