Mixu Paatelaisen ilkikurinen ilakointi kurinpitokäsittelyyn – katso kuvat tapahtuneesta!

Skotlannin liigan Dunde Unitedia luotsaava Mixu Paatelainen on asetettu kurinpitokäsittelyyn Skotlannin jalkapalloliiton puolesta viime viikonlopun Dundeen derbyn tapahtumista.

United tasoitti otteluun 2-2:en Dundee FC:tä vastaan viime hetkillä, ja Paatelainen elehti nokkavasti tasoitusta vastustajien kannattajakatson edessä.

Vierasjoukkueen FC:n fanikatsomo oli asetettu vaihtopenkkien taakse. Paatelainen sai tiettävästi ottelussa niskaansa tavaraa ottelun tiimellyksessä, ja tuloksen kääntyessä positiiviseksi ei hän pidätellyt itseään.

– Sain paljon tavaraa niskaani ottelun kuluessa. Maalimme jälkeen he hiljenivät ja kysyin, ovatko he jo poistuneet? Annoin heille samalla mitalla takaisin, niin se vain menee, Paatelainen kommentoi BBC Sportille tapahtunutta.

Paatelaisella on 1. huhtikuuta asti aikaa antaa oma vastineensa tapahtuneesta kurinpidolle. Rangaistuksesta päätetään 13. huhtikuuta. Dundee United on pahjan pohjimmaisena Skotlannin liigassa ja säilymisen mahdollisuudet ovat ohuet.