© Kuva: Getty Images

Onko tämä lopullinen niitti Arsenalin mestaruusunelmalle?

Arsenal kärsi jo kolmannen tappion peräjälkeen, kun joukkue hävisi hallinnasta huolimatta kotiottelunsa keskiviikkona Swansealle 1-2-lukemin.

Lontoolaisten onneksi myös Tottenham ja Manchester City hävisivät samaan aikaan ottelunsa, ja kärkiryhmä on entistä tasaisempi. Tiistaina tasapelin pelannut Leicester jatkaa kärjessä kolmen pisteen erolla Tottenhamiin. Arsenal on kuusi pistettä kärjestä. Seuraavina ovat tasapistein Manchester City ja ManU kymmenen pistettä kärjestä. Cityllä on ottelu muita vähemmän pelattuna.

Arsenalille tuli kuitenkin todella ikävää jobinpostia ottelun jälkeen, kun ykkösvahdin Petr Cechin kerrottiin satuttaneen nivusensa lopun tapahtumissa eikä mies kuntoudu viikonlopun paikallispeliin. Tshekkivahti nousi mukaan viimeiseen hyökkäykseen, kun tykkimiehet saivat kulmapotkun. Lopputulos oli huonoin mahdollinen.

Varavahti David Ospina on ollut selkeä kakkosvaihtoehto tällä kaudella. Pääosin cup-kilpailussa esiintynyt mies on ollut epävarma otteisssaan, mikä ei lupaa hyvää joukkueelle ennen lauantai-iltapäivän ottelua Tottenhamia vastaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!