Parhaasta sarjasta ei epäselvyyttä: peräti kuusi espanjalaisseuraa yhä mukana europeleissä!

Eurooppa-liigan puolivälieriin etenevät joukkueet vahvistuivat torstaina toisten osaotteluiden jälkeen.

Jatkoon menivät mm. Dortmund, joka kukisti toistamisen Tottenhamin. Viikko takaperin joukkue voitti kotonaan 3-0-lukemin ja nyt vieraissakin joukkue oli 2-1-lukemin parempi kahdella Pierre-Emerick Aubameyangin osumalla.

Liverpool pudotti ManU:n 1-1-vierastapelin myötä. Anthony Martial vei isännät pilkulta johtoon, mutta Philippe Coutinho tasoitti avausjakson päätteeksi. Liverpool jatkoon 3-1-yhteislukemin.

Puolivälierissä nähdään peräti kolme espanjalaisjoukkuetta, kun Athletic Bilbao, Sevilla sekä Villarreal pelasivat itsensä jatkoon.

Torstaina Athletic hävisi vieraissa Valencialle 1-2-lukemin, mutta eteni 2-2-tuloksella jatkoon vierasmaalinsa turvin. Villarreal pelasi 0-0-lukemin vieraissa Leverkusenin kanssa ja viime viikon 2-0-kotivoitto vei jatkoon. Sevilla kukisti puolestaan Baselin 3-0-lukemin kotonaan maalittoman avausosan jälkeen.

Kolme Eurooppa-liigassa ja kolme myös Mestarien liigassa

Espanjalaisseurat ovat olleet hurjana eurokentillä, kun myös Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukossa nähdään kolme espanjalaisseuraa: Barcelona, Real Madrid ja Atletico Madrid.

Eurokilpailujen puolivälieräparit arvotaan perjantaina iltapäivällä Sveitsissä UEFA:n päämajassa. Puolivälieriä pelataan huhtikuun ensimmäisinä viikkoina.

Eurooppa-liigan puolivälieräparit:

Athletic Bilbao (ESP)
Borussia Dortmund (GER)
Braga (POR)
Liverpool (ENG)
Sevilla (ESP)
Shahktar Donetsk (URK)
Sparta Praha (CZE)
Villarreal (ESP)

Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet:

Atletico Madrid (ESP)
Barcelona (ESP)
Bayern München (GER)
Bencifa (POR)
Manchester City (ENG)
Paris Saint Germain (FRA)
Real Madrid (ESP)
Wolfsburg (GER)