© Kuva: Getty Images

PSG kahden Chelsea-tähden perässä

Brittilehti Sunday Expressin mukaan PSG havittelee peräti kahtakin Chelsea-tähteä, kun aiemminkin seuraan jo huhutun Eden Hazardin lisäksi myös maalivahti Thibaut Courtois’n kerrotaan kiinnostavan pariisilaisseuraa.

25-vuotias Hazard valittiin vielä viime kaudella Valioliigan parhaimmaksi pelaajaksi Chelsean mestaruuskaudella, mutta kuluva kausi on ollut surkea. Ranskassa aiemminkin pelannut taituri äskettäin kertoi avoimesti PSG:ssä pelaamisen kiinnostavan.

Courtois, 23, on ollut viime vuoden tapaan omalla pelipaikallaan Valioliigan parhaimmistoa joukkueen rämpimisestä huolimatta.

PSG pudotti juuri Chelsean jatkosta Mestarien liigassa eli seuran johdolla on tuore näkemys haluttujen pelaajien osaamisesta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!