Saksa hurjana Italiaa vastaan – 77 vuotta edellisestä kerrasta!

Saks kärsi viikonloppuna Berliinissa tappion Englannille 2-3-lukemin vaikka johti jo ottelua kahdella maalilla.

Hallitseva maailmanmestari palasi alkuviikolla kentälle tappiosta hurjistuneena, kun toinen jalkapallon suurvalta Italia kaatui tiistaina peräti 4-1-lukemin Münchenissä. Saksalle maalinteossa onnistuivat Toni Kroos, Mario Götze, Jonas Hector ja Mesut Özil pilkulta. Italian lohdutusosuman teki Stephan El Shaarawy onnekkaasta kimmokkeesta ottelun lopussa.

Edellisen kerran Saksa oli ampunut neljä maalia tai enemmän Italiaan verkkoon vuonna 1939, kun joukkue voitti tuolloin maiden välisen ottelun 5-2-lukemin eli samalla kolmen maalin voittomarginaalilla.

Nämä ovatkin ainoat kaksi kertaa, kun Italia on päästänyt neljä tai enemmän maalia Saksaa vastaan. SAksalle voitto Italiasta oli ylipäätään ensimmäinen sitten vuoden 1995.