Saksan kapteeni ei sulattanut tappiota Englantia vastaan – ”Tarpeetonta, tyhmää”

© Kuva: Getty Images

Saksan paidassa kesällä 2014 maailmanmestaruutta voittamassa ollut Sami Khedira ei ollut tyytyväinen joukkueensa menetettyä eilen kahden maalin johtoaseman ottelussa Englantia vastaan. Englantihan voitti lopulta 3-2.

– Se oli tarpeeton, tyhmä tappio. Meidän on kaikkien katsottava peiliin ja tehtävä lujasti töitä. Teimme paljon asioita hyvin toiseen maalimme saakka. Sen jälkeen olimme paljon huonompia, ja Englanti rankaisi, kommentoi kapteeninnauhaa kantanut Khedira ESPN:n mukaan.

Khedira näki esityksessä hyvääkin. Lisäksi joukkueella on tiistaina heti mahdollisuus parantaa.

– Pelasimme kuitenkin hyvin melkein tunnin. Meidän on pelattava hyvin 90 minuuttia Italiaa vastaan (tiistain treenipeli) – ja myös EM-kisoissa.