Seuraava manageri haluaa viisi avainhankintaa Chelseaan – puolustus uusiksi!

The Timesin mukaan Chelsean managerin paikan ensi kesänä ottava Antonio Conte haluaa rukata voimakkaalla kädellä joukkuetta. Seura ei ole toki vielä vahvistanut Italian maajoukkueluotsin pestiä, mutta saapasmaan suurimman urheilulehden mukaan asiasta tiedotetaan ensi viikolla.

Brittilehden mukaan Conte haluaa joukkueeseen peräti viisi vahvistusta avainrooleihin. Etenkin puolustusta rukataan kunnolla, koska italialaisen ostoslistalla kerrotaan olevan peräti kaksi topparia ja vasen laitapuolustaja.

Myös keskikentän keskustaan halutaan uutta verta. Hyökkäykseen halutaan yhtä kunnon vahvistusta.

Klikkaa yllä olevan kuvassa olevasta nuolesta kuvagalleriaan Chelseaan viime aikoina huhutuista pelaajista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!