© Kuva: Ilari Isotalo

SJK:n valmentaja myönsi HJK:n olleen parempi: ”Epätasapainoinen peli”

HJK ja SJK kohtasivat eilen Marbellassa harjoitusottelussa. Ottelun päättyi Klubin 2-0-voittoon.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari myönsi kamppailun jälkeen helsinkiläisten olleen parempia.

– Tähän vaiheeseen pitkästä aikaa vähän epätasapainoinen peli. Pelissä oli erittäin hyviä asioita, mutta sitten vastapainoksi taas muutamia ei niin hyviä asioita. Mikä kenties kertoo siitä raskaasta harjoittelujaksostakin mitä olemme nyt tehneet. Mutta semmoinen tiukka ottelu HJK:ta vastaan ja HJK käytti omat paikkansa paremmin hyödyksi. HJK siten ansaitsi voittonsa, kommentoi Valakari SJK:n verkkosivuilla.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo puolestaan iloitsi joukkueen vahvasta hyökkäyspelaamisesta.

– Lopputulokseen olen tyytyväinen ja siihen, että saatiin leirillä toinen voitto. Tänään olimme erityisesti hyökkäyssuuntaan hyviä ja vaarallisia läpi ottelun. Saatiin kaksi maalia, tuhlattu pilkku ja monia muitakin paikkoja, summasi Lehkosuo HJK:n verkkosivuilla.

Lehkosuo myönsi, että parannettavaakin jäi.

– Meille jäi kehitettävää joukkuepuolustamisessa. SJK rakensi vaarallisesti hyökkäyksiä ja sai rakennettua laidoilta muutamia pahoja paikkoja. Heillä on hyviä hyökkääjiä, ja Losan (Alexei Eremenko) syötöt löysivät paikkansa. Tärkeää oli saada tuntumaa tässä mielessä myös suomalaisjoukkueen pelaamisesta, Lehkosuo kiteyttää.