© Kuva: Pekka Mäntylä

SJK valmistautuu Liigacupin finaaliin – ”Ei mikään höntsäturnaus”

SJK kohtaa Liigacupin finaalissa FC Lahden. Finaali pelataan Seinäjoen Wallsport Areenalla lauantaina, ja se alkaa klo 16.00.

SJK pääsi loppuotteluun voittamalla Liigacupin pohjoislohkon. Lahtelaiset puolestaan olivat etelälohkon parhaimpia.

– Talvikausi huipentuu Liigacupin finaaliin. FC Lahti on ollut meille aina paha vastustaja, joten siitä tulee taatusti mielenkiintoinen ottelu, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivuilla.

Hyvässä vauhdissa alkulohkovaiheessa ollut Roope Riski odottaa myös finaalia innolla.

– Todella innoissani lähden jahtaamaan oman urani ensimmäistä Liigacup-voittoa. Hieno myös aistia, miten koko meidän jengi haluu voittaa tämän. Olen muutenkin sitä mieltä, että Liigacup ei ole mikään ”höntsäturnaus”, vaan mulle ne on aina ollut tosipelejä. Ja on hieno olla osa joukkuetta, joka ajattelee samalla tavalla, Riski toteaa SJK:n sivuilla.