© Kuva: Getty Images

Suurseuralta nopea reagointi huhuihin – huippuvahdille jatkosopimus?

FC Porto ei jäänyt aikailemaan, kun mediassa nousi uutinen siitä, että seuran puheenjohtaja Jorge Pinto da Costa pitäisi Iker Casillasin hankintaa suurena virheenä ja tämän olevan syypäänä kauden ongelmiin.

Espanjalaislehti El Confidiencalin mukaan Da Costa olisi tällaisesta puhunut portugalilaiselle liikemiehelle.

Portugalilaislehti O’Jogon mukaan FC Porto on halunnut haudata tällaiset paikkaansa pitämättömät huhut. Lehden mukaan seura onkin tehnyt nyt Casillasin kanssa jatkosopimuksen vuoteen 2018. Virallista tiedonantoa ei tästä ole kuitenkaan tehtyä.

34-vuotias espanjalaisvahti siirtyi Portugaliin kasvattajaseurastaan Real Madridista viime kesänä, kun nuorena jo ykkösvahdiksi Espanjassa nousseen asema oli ollut pitkään jo hankala.