Tämä huonosti harkittu teko käänsi Manchester Cityn kauden alamäkeen

Manchester Cityn haaveet Valioliigan mestaruudesta ovat jälleen astetta pienemmät, kun joukkue jäi lauantaina päiväpelissä Norwichin kanssa 0-0-tasapeliin vieraskentällä. City hallitsi peliä ja loi enemmän paikkoja, mutta viimeistely ei onnistunut.

Joukkue on nyt yhdeksän pistettä kärkijoukkue Leicesteristä, kun kärkijoukkueilla on yhdeksän peliä kullakin pelaamatta.

Cityn vire on ollut kehno sen jälkeen, kun Pep Guardiolan saapumisesta valmentajaksi tiedotettiin. Joukkue on sittemmin pelannut kuusi Valioliiga-ottelua saldolla kaksi voittoa, kolme tappiota ja tasapeli.

Syy siihen, miksi nimitys sitten tasoa heikentynyt, on jokaisen itsensä pääteltävissä. On rajua väittää, että manageri Manuel Pellegrini tai kukaan pelaajista tekisi jotain tietoisesti huonommin, mutta pienikin herpaantuminen toiminnassa voi näkyä ratkaisuhetkillä heikkoina suorituksina kentällä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!