Tässäkö Chelsean ensi kesän ykköshankinta? – ”Yliluonnolliset fyysiset ja tekniset ominaisuudet”

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueluotsia Antonio Contea on huhuissa viety vahvasti Chelsean peräsimeen, mutta mitään ei ole vielä virallisesti ilmoitettu.

Huhut saivat tuulta ylleen aiemmin maaliskuussa, kun Conte ilmoitti päättävänsä maajoukkuepestinsä EM-turnaukseen. Goal-sivuston mukaan italialaisluotsi olisi jo vieraillut Chelsean harjoituskeskuksessa.

Conten todennäköisen saapumisen vuoksi kaikki pelaajat, joista hän puhuu positiivisesti, yhdistetään tietenkin Chelseaan: nyt vuorossa on hänen alaisuudessa Juventuksessa pelannut nykyinen Bayern-tähti Arturo Vidal.

– Ottaisin Vidalin mihin tahansa joukkueeseeni.  Myönnän, että minulla oli aikoinaan vaikea saada häntä sopimaan Juventuksen miehistöön, Conte kommentoi El Paisille.

– Halusin pelata 4-2-4- ja 4-4-2-järjestelmällä, mutta nähdessäni Vidalin intensiteetin mennä ylös-alas kenttää vaihdoin järjestelmän 4-3-3:een, joka muokkautui myös 3-5-2:ksi.

– Hän on uskomaton pelaaja, jolla on yliluonnolliset fyysiset ja tekniset ominaisuudet. Olisi fantastista, jos saisin valmentaa häntä jälleen.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!