© Kuva: Getty Images

Valmentaja kritisoi suurseuroihin huhutun tähtipelaajan esitystä: ”Hän periaatteessa lopetti pelaamisen”

Juventuksen Paul Pogba on yksi Euroopan tavoitelluimmista keskikenttäpelaajista. 22-vuotias ranskalainen on vakuuttanut Euroopan suurseurat muun muassa monipuolisuudellaan. Muun muassa Barcelonan, PSG:n ja Manchester Cityn kerrotaan olevan kiinnostunut hänestä.

Sunnuntainen Atalanta-ottelu ei kuitenkaan ollut parasta Pogbaa. Tätä mieltä oli ainakin joukkueen päävalmentaja Massimiliano Allegri, joka kritisoi tähtipelaajaansa ottelun päätyttyä.

– Paul Pogba on pelaaja, joka pystyy erottumaan joukosta ratkaisuillaan, mikäli hän on keskittynyt ja pelaa yksinkertaisesti. Hän sai keltaisen kortin ja antoi sen vaikuttaa tekemiseensä. Hän menetti toisella puoliajalla otteensa ja periaatteessa lopetti pelaamisen, kommentoi Allegri Sky Sport Italialla.

Juventus oli voitokas Pogban vajavaisesta panoksesta huolimatta, sillä joukkue matkasi takaisin Torinoon täyden pistepotin kanssa 2-0-voiton jälkeen.