© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan viime kauden tähden sopimustilanteessa omituinen käänne

Veikkausliigan viime kauden tähtipelaajan Moshtagh Yaghoubin sopimustilanne ihmetyttää.

Kazakstanilainen Sports-lehti uutisoi jo helmikuussa Yaghoubin yhden vuoden diilistä Shahteriin, mutta nyt Pikkuhuuhkaja-pelaaja on palannut yllättäen latvialaisen Spartaks Jurmalan vahvuuteen!

Kyseessä on sama latvialaisseura, jossa Yaghoubi on ollut aiemminkin. Paluu latvialaisseuraan hämmentää, koska Spartaksilla oli suuria palkanmaksuvaikeuksia jo Yaghoubin edellisellä pestillä (uutinen).

Yaghoubin Shahter-diiliä pidettiin jo varmana, kunnes kazakkiseurassa vaihtui koko seurajohto. Sen jälkeen Yaghoubi vakuutti testijaksollaan sekä Shahterin fanit että valmennusjohdon. Jostain syystä RoPS:ssa viime kaudella loistanut mies palasi kuitenkin Jurmalaan, joka vahvistaa Yaghoubin paluun verkkosivuillaan.