40-vuotias ex-Huuhkaja jatkosopimukseen seuransa kanssa – ”Hän on ollut erinomainen”

Suomen A-maajoukkueen entinen luottomaalivahti Jussi Jääskeläinen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Wigan Athleticin kanssa.

Ykkösliigassa tällä kaudella pelaava Wigan on lähellä suoraa nousua Englannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Championshipiin, ja Jääskeläinen on ollut yksi joukkueen avainpelaajista. Mies on muun muuassa pelannut 14 nollapeliä 29 sarjaottelussa.

– Jussi on ollut erinomainen tultuaan joukkueeseen. Olen jo monesti sanonut, että en voi opettaa hänelle mitään uutta maalivahtina pelaamisesta, palautumisesta tai harjoittelemisesta, hehkutti seuran manageri Gary Caldwell Wiganin verkkosivuilla.

– Hänen kyky pysyä keskittyneenä ja valmiina pelaamaan viikosta toiseen tuolla tasolla kertoo omaa kieltään. Hän tuo rauhallisuutta puolustuslinjaamme. Olemme iloisia siitä, että hän jatkaa meillä, ja meillä on käytettävissämme hänen valtava kokemuksensa.

Wiganiin täksi kaudeksi siirtynyt Jääskeläinen ylisti seuraa ja manageriaan.

– Olen nauttinut kaudestani täällä. Joukkue pelaa todella hyvin, seura on toiminut mallikkaasti minua kohtaan ja olen pitänyt managerin tavasta toimia.

Tässä kuussa 41 vuotta täyttävä Jääskeläinen on pelannut Englannissa vuodesta 1997 saakka. Miehen aiemmat seurat ovat olleet Bolton ja West Ham.