© Kuva: Getty Images

Antti Muurinen päivittelee FC Barcelonaa: ”Joutuu katsomaan, montako pokaalia Atletico vie!”

FC Barcelona on tällä hetkellä pahassa lamassa. Se putosi viime viikolla Mestarien liigasta Atletico Madridia vastaan, ja La Ligassa tappiot Real Madridille ja Valencialle ovat avanneet Espanjan liigamestaruustaistelun aivan uuteen liekkiin.

– Koko vuosi on hehkutettu Leo Messiä, Luis Suarezia ja Neymaria. Nyt jokin on horjuttanut joukkuetta henkisesti. Puolustus on edelleen sitä, mitä on oletettu, eli vaatimaton. Dani Alves oli eilen poissa, Gerard Pique ei pelaa parasta kauttaan, eikä Javier Mascheranokaan ole luotettava ja suvereeni toppari. Hän pelaa aivan taitojensa ylärajoilla ja riistää paljon, ruotii valmentajalegenda Antti Muurinen Barcelonan nykyvirettä Coolpickz-sivuston haastattelussa.

Jo lähes jaettu mestaruus onkin hyvin hankalan tein päässä.

– Kun hyökkäys ei tee maaleja, niin puolustus joutuu toteamaan, että hävitään vähillä maaleilla.Nyt Luis Enrique on tilanteessa, jossa Mestareiden liiga meni jo ja vilkuttaa. Liigamestaruuden voittaminenkin on vaikeaa. Atletico Madrid on niin Diego Simeonen näköinen joukkue pelityyliltään ja –tavaltaan, Muurinen jatkaa.

– Luulen, että Real Madrid ja Atletico joutuvat katsomaan, montako pokaalia Atletico vie.