© Kuva: Getty Images

Asiantuntijan kova väite Cristiano Ronaldosta: ”Real Madrid on etsinyt koko kauden hänelle ostajaa”

Sky Sportsin La Liga -asiantuntija Guillem Balague on ottanut kantaa Cristiano Ronaldoa koskeviin siirtospekulaatioihin.

Real Madridin supertähteähän on viety huhuissa välillä Manchester Unitediin ja välillä taas PSG:hen. Ronaldosta elämäkertakirjankin kirjoittanut Balague väittää, että Real on etsinyt ykköstähdelleen uutta seuraa.

– Real Madrid on yrittänyt koko kauden etsiä seuraa, joka ostaisi hänet. Ronaldo on itsekin leikitellyt ajatuksen kanssa – se on selvä asia.

– Yksikään seura ei kuitenkaan ole tehnyt tarjousta – Manchester United ei ole ollut tosissaan kiinnostunut. PSG on tavannut pelaajan viisi kertaa, mutta he pitävät häntä liian kalliina.

Balaguen mukaan Realin harkintaan vaikuttaa mahdollinen siirtokielto, jonka on tarkoitus koskea kesää 2016 ja tammikuuta 2017, mikäli se astuu voimaan.

– Siirtokielto vaikuttaa Realin päätöksiin, ja sillä on kaksi vaihtoehtoa: joko he myyvät hänet (Ronaldon) halvalla tai tekevät uuden sopimuksen. Real on tarjonnut kahta lisävuotta, mutta hän haluaa kolme.

– Näen pelaajan, joka on ei parane enää fyysisesti, mutta on silti paras maalintekijä ikinä. Ongelma on se, että hänen tilanteensa vaikuttaa muihin pelaajiin. Haluaako esimerkiksi Gareth Bale jatkaa Realissa seuraavat kaksi vuotta Ronaldon vierellä? Harkitseeko Robert Lewandowski Real Madridia, mikäli Ronaldo jatkaa siellä?

Lähde: Sky Sports