© Kuva: Getty Images

Bundesliiga-sensaatio myöntää haluavansa pelata Barcelonassa – ”Unelmaseura jo pienestä saakka”

Tällä kaudella läpimurtonsa Bundesliigassa tehnyt Schalken laitahyökkääjä Leroy Sane on myöntänyt Bildin haastattelussa haaveilevansa pelaamisesta Barcelonassa.

– Luulen pelaavani seuraavan kauden Schalkessa. En kuitenkaan pidä mitään salaisuuksia. Joskus tulevaisuudessa haluan pelata ulkomailla jopa Schalkea isommassa seurassa. Ennen kaikkea Barcassa – se on ollut suosikkiseurani jo lapsesta saakka.

Saksan A-maajoukkueessakin jo debytoineella 20-vuotiaalla huippulupauksessa on tosin vielä töitä tehtävissä Bundesliigassakin. Nuorukainen avasi kauden vahvasti tehden neljä maalia 11 ensimmäisessä pääsarjaottelussa. Sitä seuranneet 16 kamppailua ovat tuoneet vain yhden osuman.